Labels

Pages

Cari Blog Ini

Rabu, 12 September 2012

Konpirasi Dunia Perubatan Barat - Vitamin b17(laetrile) Rawatan Penyakit Kanser Paling Berkesan (wajib share)


Pada tahun 1972, presiden Amerika SYARIKAT yang bernama Richerd Nicksen telah meluluskan Sebutkan sehingga berbilion-bilion Dolar AS kepada industri farmaseutikal, Syarikat dan Organisasi Kajian perubatan untuk mencari Penawar penyakit kanser. Program ini dunia dinamakan pada kanser. Walaupun lebih 35 tahun telah berlalu Penawar masih belum dijumpai. Adakah pihak-pihak tertentu sedang Giat mencari Penawar kanser atau mereka sebaliknya sedang Giat mencari perubatan yang Boleh memberi surat keuntungan melalui penyakit kanser? ..


Kenapa Penawar-Penawar (vitamin B17) ini tidak disebarkan di seluruh Dunia?

-Mereka mendakwa Kajian mereka diketepikan kerana keberkesanan Penawar-Penawar ini akan menjejaskan industri perubatan moden.
-Sebagai contoh Pusat perubatan atau Pakar Doktor akan Beruntung sekurang-kurangnya 200,000 AS Dolar bagi setiap Seorang yang Andai menghidap penyakit kanser sehingga kematiannya. Jikalau kesemua pesakit kanser sembuh. Surat keuntungan mereka akan hilang. Sertakan industri-industri farmaseutikal serta industri yang berbelanja berbilion-bilion untuk mengeluarkan mesin MRI, mesin Pygrkn Scan, mesin Alur x dan banyak lagi komponen untuk pesakit kanser.

Setiap Tubuh badan Manusia mempunyai Sel-Sel kanser. Sel-Sel kanser ini tidak dapat dilihat dengan Alatan perubatan moden kerana BILANGAN Sel-sel kanser tersebut belum berganda sehingga berbilion-bilion Sel. Apabila Doktor memberitahu seseorang yang menghidap kanser bahawa ia tidak mempunyai sebarang Sel-sel kanser di dalam Tubuh badannya selepas rawatan, Ini hanya bermakna Sel-Sel kanser ini belum lagi berganda pada BILANGAN yang Boleh dikesan.
Dua jenis Penawar untuk merawat pesakit kanser setakat ini yang paling dihidupkan di dunia ini:

1) Darah elektrifikasi-alat yang direka oleh Dr. Steven Kaali dan Dr Wiliam Lyman pada 1990. Menggunakan Arus elektrik untuk mensterilkan darah. Alatan ini direka untuk pesakit HIV bantuan. Alat ini menggunakan Arus elektrik sebanyak 50-100 microampere. Zarah virus HIV dapat dilemahkan akibat Arus elektrik yang Mana lapisan protein yang melindungi Sel ini dihapuskan dan Sel darah tetap berfungsi seperti biasa. Apabila virus HIV dilemahkan, Sel darah putih dapat menghapuskannya.

2) Penawar semula jadi-Boleh didapati dengan banyaknya pada lebih 1200 jenis Tumbuh-Tumbuhan yang Boleh dimakan di seluruh Dunia. Kompaun ini ialah vitamin B17 atau kimia secara semula jadi ia dinamakan Nitriloside. Vitamin B17 yang mempunyai Konsentrasi tinggi Boleh didapati pada biji buah-buahan seperti biji buah aprikot, biji epal, biji anggur, biji buah bery pembohong Dan Sebagainya. Rumput-rumput dan Tumbuh-Tumbuhan seperti maze, milet, kasava dan banyak lagi Tumbuh-Tumbuhan yang Boleh dimakan mengandungi B17 yang tinggi.

Darah elektrifikasi dan Vitamin B17 untuk merawat pesakit kanser, keberkesanannya mempunyai 95%. Malah pihak-pihak perubatan seperti Negara Institut Kesihatan di Amerika mengabaikan perubatan sebegini kerana mendakwanya sebagai satu penipuan besar.

Ada juga beribu-ribu nyawa dapat diselamatkan dari penyakit kanser selepas rawatan laetrile, ramai yang menceritakan Sejarah mereka dalam buku-buku, Majalah serta Laman Web mereka. DPN pihak perubatan atau DPN Kerajaan tidak akan menghukum pesakit-pesakit ini yang mendedahkan Sejarah mereka tentang rawatan laetrile malah DPN perubatan akan menyiasat Doktor-Doktor yang merawat pesakit tersebut dan bertindak menggantungkan Lesen mereka sebagai Doktor atau disingkirkan dari hospital. Ramai Doktor yang mengamal rawatan laetrile digantung lesennya akan berpindah ke negara mexico. Di negara Mexico terdapat ramai PAKAR penyakit kanser yang mengamal rawatan laetrile. DPN perubatan Kerajaan Mexico tidak Peduli dengan konspirasi rawatan moden dengan rawatan laetrile. mexico Kerajaan juga turut memberi Penjagaan perubatan sebegini kerana berpuluh-puluh ribu pesakit kanser dari Slytherin Dunia akan berkunjung ke mexico untuk mendapat rawatan.

Rawatan alternatif kanser menggunakan caruman pekerja semula jadi, perubatan tradisional, china jingsay, akupunktur, ayurvida, Homeopati, naturopati dan Herba Masing-masing mempunyai caruman pekerja mereka tersendiri. Rawatan kanser secara alternatif mahupun ortodok sebenarnya Penuh dengan Sejarah dan kontroversi Kehormat di Royal tahun 1700. Satu contoh yang paling masyhur ialah DIPERLINDUNGKAN vitamin c. Vitamin C yang disuntik ke dalam Tubuh badan pesakit kanser 10 gram SEHARI secara iv atau titisan Boleh memanjangkan hayat pesakit kanser sehingga 6 kali atau lebih. Kajian ini dilakukan oleh Dr Lynes Pauling dan Dr Ewan Cameroon pada tahun 1936. Pauling dan Cameroon yang telah dianugerahkan Hadiah Nobel 2 sebanyak kali dan Kajian mereka telah diterbitkan secara besar-Saiz, malah ACS atau Amerika Cancer Society tidak menerima rawatan sebegini. Ini adalah kerana NIH atau Institut Kesihatan di AS telah membuat Kajian klinikal mereka sendiri dan rawatan ini dilihat sebagai tidak Berkesan. Bertahun-tahun kemudian 500 kakitangan NIH disabitkan kesalahan mengambil rasuah dari SYARIKAT farmaseutikal, sehingga hari ini ACS dan NIH tidak melihat rawatan semula jadi vitamin c secara iv sebagai mustahak dalam rawatan ortodok moden.

Jangan biar Allah dan jangan kamu mempersekutukanNya dengan Sesuatu apa pun, berbuat Baiklah kepada ibu Bapa, kaum Kerabat, tetangga terdekat, tetangga jauh, orang-orang dalam perjalanan dan kepunyaan tangan kananmu. Sesungguhnya manusia itu menyaksikan Allah tidak menyukai orang yang sombong dan membanggakan diri (Surah An-nisa: 36)

share

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

artikel lain dari ping busuk

click like n share